Nieuwe bloemlezing DSK – De wereld ruikt naar gras

Recent verscheen de nieuwe bloemlezing met gedichten en verhalen van zo’n veertig leden van DSK. De teksten zijn deels in de streektaal en deels in het Nederlands geschreven. De titel van de bundel is De wereld ruikt naar gras.

De vormgeving is gebaseerd op die van de vorige bloemlezing die in 2018 verscheen (Hermien Haar en Huus van de Taol). Nu zijn vormgeving en opmaak verzorgd door Gerard Stout. De correctie is gedaan door Baukje Bloemert.

Van deze auteurs is werk opgenomen in de bloemlezing: Johan Bordewijk, Rob Boudestein, Annije Maria Brans, Delia Bremer, Anne Doornbos, Cécile Evers, Jan Fens, Silvia Fledderus, Jos Govaarts, Gijsje Gramsma, Willem Haandrikman, Jan Harbers, Ben Hoogland, Mischa van Huijstee, Johanna Koetse, Marga Kool, Klaas Koops, Martin Koster, Sacha Landkroon, Paula Laning, Nicolette Leenstra, Light Verse Collectief, Jenny Anna Linde, Annie Martens, Egbert Meijers, Albert Metselaar, Gerard Nijenhuis, Ton Peters, Ruth Post, Suze Sanders, Alie Seubers, HarmG Sijnstra, Claudia Stinne, Tonko Ufkes, Peter Veen, Jan Veenstra, John B. Vorenkamp, Ria Westerhuis, Atze van der Wijk.

De wereld ruikt naar gras telt 130 pagina’s en kost 17,50. Leden van DSK kunnen de bundel aanschaffen voor de inkoopprijs van 12,50.

Bestellen van een of meer exemplaren kan door een mailtje te sturen aan DSK. Je krijgt dan een betaalverzoek en een afhaaladres. Op verzoek wordt je bestelling per post verzonden tegen betaling van de verzendkosten. Het besteladres is drentseschrieverskring@gmail.com